Cursussen

Echografie

DEUS

Ruim aanbod in een en meerdaagse echografie cursussen

 

Ultrasound leadership academy

The Ultrasound Leadership Academy course is a 12 month blitz of massive ultrasound education. Education is delivered via video as well as live one-on-one Google+ Hangouts. All monthly content is broken up into smaller bite-size segments. Among those segments are videos and readings to drive each topic home.


Trauma

ATACC
‘Advanced trauma course’, inclusief simulatietraining en thoracotomie (Engeland).

 

Thoracatomie cursus
Royal college of surgeons (Engeland) thoracotomie cursus

 

ACEC (advanced skillset in emergency care)
Deze advanced skillset in emergency care cursus is ontworpen om de praktische vaardigheden die een spoedeisende hulp arts nodig heeft in een dag aan te leren en/of te verfijnen (Nederlands)


Overig

MOET 

Training op het gebied van levensbedreigende obstetrische complicaties.

 

NeurologicALS

Acute neurologie

 

Soft skills

Tijdens deze eendaagse training word je getraind in alle aspecten van directe communicatie, toegespitst op overleg met mede-specialisten.

 

Boerhaave teach the teacher

Tijdens de cursus ‘Teach the Teachers’ krijgt u een goed beeld van hoe volwassenen leren in een professionele context.  Deze kennis helpt u als supervisor het opleiden van AIOS in de dagelijkse praktijk te optimaliseren. Daarnaast leert u methodes om efficiënt feedback te geven.

 

Basis kwalificatie onderwijs

De BKO is een keurmerk dat alle Nederlandse universiteiten gebruiken. De BKO bestaat uit een traject, waardoor docenten alle facetten van het docentschap kunnen evalueren en ontwikkelen. Aan het einde van het traject ontvangt u het BKO-certificaat.